Barion Pixel

Újdonságok

DSC 6803 1 infinite blush újdonság,100% hernyóselyem,selyemszatén,selyemszatén ágynemű,selyemszatén párnahuzat

Anya-lánya szettek-limitál kiadás

Kislány korom óta óriási szerelem a tüll szoknya, és ezt felnőtt koromra se nőttem ki. Jobban belegondolva nem is értem miért nem ez volt az első termék, amit piacra dobtunk. Na de sebaj, ami késik nem múlik.

A webshop indulása után egy évvel bemutatjuk nektek az új oldalunkat, ahol azon dolgoztunk minden erőnkkel, hogy felhasználó baráttá tegyük, és egy élmény legyen maga a tervezés. Az első újdonságunk, amit már itt mutathatunk be, ezek a mesés tüll szoknyák. Az elképzelés ugyanaz volt, mint minden más termékünknél: mi csak egy keret rendszert adunk, ahol Ti kiélhetitek a kreativitásotokat, és valami újat hozhattok létre.

A tüll szoknyáknál kiválaszthatjátok az alap opciók után, hogy milyen tüllt szeretnétek kérni az első illetve második rétegnek, majd a selyem bélésnél is 10 szín közül választhattok.

Mindenképp szerettem volna nyitni a gyerekek felé, ezzel is kicsit megsimogatni a 20 évvel ezelőtti énemet. Tudom, hogy néhány kislánynak mennyire fontos, hogy egy egyszerű hétköznap is hercegnőnek érezhesse magát, és nem utolsó sorban fontos az is hogy az anyukáját pedig egy királynőnek lássa. Ezért alkottuk meg az anya-lánya szetteket, ahol kedvetekre összeállíthattok passzoló szoknyákat, hogy néha megvalósítsátok a hozzám hasonló kislányotok álmát.

Gyertek velünk ebbe a varázslatos tüll világba és lepjétek meg magatokat egy-egy különleges darabbal.

DSC 6975 2 infinite blush újdonság,100% hernyóselyem,selyemszatén,selyemszatén ágynemű,selyemszatén párnahuzat
IMG 2735 infinite blush újdonság,100% hernyóselyem,selyemszatén,selyemszatén ágynemű,selyemszatén párnahuzat

Új köntösben a neszeszer

Amikor először találkoztam a textilbőr anyagokkal, akkor tudtam, hogy én ezt valahogy szeretném nektek megmutatni. Így születtek meg az első neszeszerek. Hogy még egyedibb lehessen minden egyes darab már az elejétől fogva volt lehetőség feliratot is kérni rá.

Elhoztuk most nektek a Neszeszer No. 2-t, ahol minden eddigi szuper tulajdonságai mellé, jó pár újdonságot is hoztunk. Szerettem volna, hogyha azok is találnak maguknak egyedi neszeszert akik nem feltétlenül ebben a méretben gondolkodnak, amit először kitaláltam, ezért most már 4 méret közül tudtok választani. Megújult színekkel is szerettünk volna kedveskedni, hiszen ez egy olyan kiegészítő, ami kötelező minden nő életében és szerintem fontos, hogy passzoljon a stílusunkhoz, kedvünkhöz.

Válasszatok modern, élénk vagy visszafogott nude színeink közül és alkossátok meg a saját elképzelésetek alapján egyedi neszeszereteket. (Akár ajándékba)

IMG 5759 infinite blush újdonság,100% hernyóselyem,selyemszatén,selyemszatén ágynemű,selyemszatén párnahuzat
IMG 5756 infinite blush újdonság,100% hernyóselyem,selyemszatén,selyemszatén ágynemű,selyemszatén párnahuzat
IMG 5422 2 infinite blush újdonság,100% hernyóselyem,selyemszatén,selyemszatén ágynemű,selyemszatén párnahuzat
IMG 5419 2 infinite blush újdonság,100% hernyóselyem,selyemszatén,selyemszatén ágynemű,selyemszatén párnahuzat
IMG 5417 2 infinite blush újdonság,100% hernyóselyem,selyemszatén,selyemszatén ágynemű,selyemszatén párnahuzat
IMG 5406 2 infinite blush újdonság,100% hernyóselyem,selyemszatén,selyemszatén ágynemű,selyemszatén párnahuzat

Megjelentek 100% hernyóselyem párnahuzataink

Régóta kérdezitek, hogy mikor lesz már elérhető nálunk 100% hernyóselyem párnahuzat, és bár nem volt egyszerű, de sikerült végre beszereznünk négy gyönyörű színt, és innentől a párnahuzatok fül alatt ezekből is választhattok.

Vajszínű, bézs, púderrózsaszín és fekete színeink vannak, de tervezzük, hogy a jövőben nagyobb választék lesz. Írj nekünk, ha van valami ötleted.

DSC 6951 infinite blush újdonság,100% hernyóselyem,selyemszatén,selyemszatén ágynemű,selyemszatén párnahuzat