Barion Pixel

Újdonságok

Rendeld ajándékba!

Ezer éve egyszer egy fehérnemű botban láttam, hogyha ajándékba szerette volna valaki vásárolni a termékeiket, akkor ők olyan csodás díszcsomagolásba rejtették azokat, hogy álom volt nézni.

Számomra nem csak maga a termék a fontos, hanem az egész megjelenés, az első apró részlettől kezdve, az utolsóig. Ha ajándékba szeretnél valamit, akkor válaszd a dísztasakot, ami még különlegesebbé teheti az egész csomagot.

A dísztasakok szatén anyagból készültek, és amellett hogy elegánsabb csomagolást biztosítanak egy egyszerű papír csomagoló anyagnál, több fontos funkciójuk is van: ebben tárolhatod a selyem ágyneműdet, kiegészítődet az utazás során, hogy biztosan ne essen baja, vagy akár mosásnál érdemes a tasakban tisztítani, így biztosan nem sérülhet az anyag.

Új kollekció

Az én ruhatáram tele van olyan selyem, vagy szatén ruhadarabokkal, amiket felvéve magabiztosnak érzem magam. Kényelmesek, elegánsak, különlegesek, és többféleképpen variálhatók.

Már hónapok óta azon dolgozunk, hogy egy kisebb kollekciót tudjunk tervezni, amibe olyan ruhadarabok kerültek, amiket én annyira szeretek akár a hétköznapokban, akár különleges alkalmakkor viselni.

Ezeknél a ruhadaraboknál olyanokat szerettünk volna, amik időtállóak, sokak számára könnyen hordhatóak, és akár kedvenc darabok is lehetnek egy-egy garbróbban, ezért az ASBOTH márka tervező lányaival együtt megalkottuk az INFINITE Blush hálóinget, szoknyát, trikó, ruhát.

Megjelentek 100% hernyóselyem pizsamáink

Régóta kérdezitek, hogy mikor lesz már elérhető nálunk 100% hernyóselyem nadrág, köntös, trikó…, és bár nem volt egyszerű, de sikerült végre beszereznünk hét gyönyörű színt, és innentől a éjszakai ruházat fül alatt ezekből is választhattok.

A 100% hernyóselyem amellett, hogy egy igazán elegáns viselet, nagyon könnyű, természetes, jótékony anyag. Segít a bőr hidratáltságában azzal, hogy nem vonja el tőle a nedvességet, és légáteresztő, valamint nagyon jó a szellőző képessége, így télen fűt, nyáron hűt.

Fehér, krém, mályva, világoskék, sötétkék, ezüst és fekete színben elérhetőek.