Barion Pixel

Az INFINITE Blush és a mi történetünk

IMG 0027 scaled infinite blush,infinite blush története

2020 őszén kezdtünk el először kiegészítőket és maszkokat készíteni magunknak, mivel nem találtunk a piacon olyanokat, amik igazán elnyerték volna a tetszésünket, és árban is elérhetőek lettek volna.

Elkezdtünk közeli ismerősöknek is egyedi rendeléseket készíteni, majd az egyre növekvő érdeklődésnek köszönhetően rájöttünk, hogy ezzel érdemes komolyabban foglalkoznunk. Egyre több és egyre jobb terméket készítettünk, más és más anyagokból, így jutottunk el addig, hogy számotokra is készítünk már teljesen egyedi termékeket.

Ezen az úton rengeteget fejlődtünk és változtunk, de megtartottuk a legfőbb elveinket, hogy a egyediségre vágyóknak minőségi, különleges, elegáns termékeket adhassunk kedvező áron. Arra törekszünk, hogy a lehető legjobbat nyújtsuk Nektek, hogy így hazai kisvállalkozásként az előnyeink által többet adjunk mint a piacon lévő „óriások”. 

Egy fiatal házaspár vagyunk sok-sok támogató baráttal és családtaggal, akik nélkül nem működhetne ez a szerelem-márka. Azon dolgozunk, hogy azoknak az embereknek, akik szeretnék a saját termékeiket megtervezni, segítségünkkel ezt pár egyszerű lépésen keresztül meg is tehessék.

Nagy álmunk volt, hogy valami sajátot alkossunk, és nagyon hálásak vagyunk, hogy ennek a megvalósulását Te is támogatod.