Barion Pixel

Hogyan tudok rendelést leadni?

A termékeket a fő menü pontban találod kategóriákba csoportosítva, minden egyes terméknél tudsz méretet, anyagot, színt, egyéb extrát választani. Ezután csak add hozzá a kosaradhoz a kiválasztott terméket.

Milyen fizetési módok vannak?

Jelenleg bankkártyás, előre utalásos és néhány esetben utánvétes fizetésre van lehgetőséged. Az utánvét választásánál plusz költség is van.

Milyen szállítási módok vannak?

Jelenleg GLS-sel, TourMix-szal (Budapesten belül), és személyes átvétellel rendelheted meg a csomagot. Személyes átvétel ezen a címen, előre egyeztetett időpontban: 1117, Budapest, Szerenád utca 6D.

Mennyi idő, míg megkapom a csomagomat?

Rendeléstől számított 7-10 munkanap, míyg elkészülnek a termékek, utána a szállítási módtól függően 1-3 munkanap. Ha 40×40, 40×50, 50×60, 50×70 selyemszatén párnahuzatokat rendeltél, akkor ezeknek gyorsabb az elkészítési ideje, átlagosan 1-3 munkanap.

Mekkora méretben rendeljek ruhát?

Mivel nálunk szinte csak éjszakai ruházat van, ezmért ezeknél általában akár több méret is jó lehet, hiszen lengébb a szabásuk. Ha nem vagy biztos a méretedben, vedd fel velünk a kapcsolatot és segítünk.

Mekkora méretben rendeljek párnahuzatot?

Azt figyeltük meg, hogy a legtöbb áruházban értékesített párnák pár centivel kisebbek mint ami a címkére van írva, ezért nálunk is pár centivel kisebbek a huzatok, hogy szépen feszüljenek a párnán. Extrém esetben (például extra magas párna, memória habos párna) vedd fel velünk a kapcsolatot és segítünk a legjobb megoldást megtalálni.

Nem tetszik a rendelésem, hogyan tudom visszaküldeni?

Kérlek vedd fel velünk a kapcsolatot, és a termék tökéletes állapotban való visszaérkezését követően visszautaljuk a pénzt. (A szállítási költséget ilyenkor nem mi álljuk, de a termék teljes összegét visszautaljuk)

Probléma volt a termékkel, amit rendeltem, mit csináljak?

Kérlek vedd fel velünk a kapcsolatot, és a termék visszaérkezését követően megoldást találunk a problémára. Csere termékre vagy visszatérítésre van lehetőséged.